EERLIJKHEID IN DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is een tegenwoordig een belangrijke beslissingscriteria voor opdrachtgevers en daarom zijn de NOFISOL® producten Cradle to Cradle Certified® en dat op SILVER level volgens versie 3.1. Met het Cradle to Cradle systeem kunt u producten eerlijk met elkaar vergelijken en de juiste keuze maken. Loze kreten als "Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen", "het omarmen van duurzaamheid", "sustainable bezig zijn" behoren tot het verleden. Duurzaamheid is namelijk gewoon meetbaar net zoals akoestiek, brandgedrag en VOC emissie meetbaar zijn. 

Wij van NOFISOL® willen meetbaar en onderscheidend zijn, ook op het gebied van duurzaamheid net zoals ook onze technische prestaties meetbaar en onderscheidend zijn vandaar dat in 2016 de vrijwillige keuze voor de Cradle to Cradle Certificering op Silver nivo is gemaakt. 

Graag zouden wij zien dat collega ondernemers het belang van een meetbare duurzaamheid onderschrijven. NOFISOL® is daarom dan ook sinds 2016 lid van de C2C bouwgroep om samen met collega bedrijven en onderzoeksburo's de Cradle to Cradle filosofie verder uit te dragen. Het belang van Cradle to Cradle gecertificeerde producten is ook door BREEAM erkend, BREEAM kent punten toe aan Cradle to Cradle gecertificeerde producten, afhankelijk van het certificeringslevel en de onderliggende scores in de verschillende categories.

NOFISOL® gebruikt voor alle bedrijfsprocessen alleen meer duurzame (wind) stroom en CO2 neutraal gas.

 

 

 


NOFISOL Europe BV

Everdenberg 9-d
4902 TT Oosterhout
The Netherlands

Tel : +31 (0)162 431 231
Mail : europe@nofisol.com

Kamer van Koophandel nr: 20124896
BTW nummer: NL8156.99.761.B01

NOFISOL Europe BV is a subsidiary of DNS international

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy